Brick

Dalele de cauciuc devine un produs din ce în ce mai popular și în țara noastră. Astăzi avem la dispoziție într-o mare varietate de culori, dimensiuni și grosimi în funcție de aplicație/destinații și necesități. Dalele de cauciuc sunt obținute din granule de cauciuc prin înglobarea în liant autopolimerizabil la presiuni si temperaturi mari.
Datorită tehnologiei inovatoare și ecologice , dalele de cauciuc sunt cele mai stabile produse granulate pe bază de cauciuc.

Dale de cauciuc alveolare – fața posterioară este profilată

Domenii de utilizare recomandate: locuri de joacă,curți, grădini, parcuri, alei, grajduri pentru cai etc.
Datorită caracteristicii sale speciale și faptului ca fața posterioară este profilată, asigură drenarea apei și oferă o suprafață mai confortabilă la mers. Marginile superioare sunt rotunjite.
montarea

Dale de cauciuc alveolare – fața posterioară este profilată

Ideal pentru pavimentarea sălilor de sport,gimnastică, fitness, cât și pentru trafic ușor,terase și balcoane sau oriunde este nevoie.
Dale de cauciuc plane sunt recunoscut pentru calitățile sale, în special în cea ce privește rezistența la impact în cazul echipamentelor grele sau voluminoase și asigură o protecție excelentă a pardoselilor supuse circulației intensive.
montarea

Color

Ambele tipuri de dale de cauciuc sunt colorate în întregime, nu numai în suprafață și sunt disponibile în următoarele culori: negru, roșu, verde, muștar-galben.
Culori disponibile:

negru
rosu
verde
galben/kaki

Dimensiunii

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet:

Lățime x Lungime 500×500 mm sau 1000×1000 mm
Grosimi 28-80 mm

Carascteristici

Comments are closed.