Dale de cauciuc Domenii de utilizare

Locuri de joacă curtea instituțiilor,creșe, grădinițe, școli

Știm cu toții că există prea multe locuri de joacă vechi, unde copii pot cădea pe sol tare sau pe beton, de aceea sunt foarte periculoase pentru copii. Datorită aderării la Uniunea Europeană siguranța echipamentelor pe locul de joacă, precum și protecția copiilor a devenit enorm de important.

Cauciuc Recycling oferă o soluție de pardoseală ideală pentru locuri de joacă, creșe, grădinițe și școli. Cel mai frecvent utilizat suprafață de protecție din cauciuc sunt dale. Alegerea pavajului potrivit depinde de înălțimea de cădere ale echipamentelor folosite în locurile de joacă. Dintre dalele noastre de cauciuc se poate alege ținând cont de înălțimea de cădere. Recomandăm folosirea unui mosaic de 2 culori: verde și roșu.

Terenuri de sport fotbal, tenis, handbal, voleibal etc.

Terenul de sport acoperit cu dale de cauciuc (pavaj ecologic) este locul ideal pentru cei ce doresc să practice sport în cele mai bune condiții.
Pentru pavajul terenurilor de sport (tenis, baschet, handbal, etc.), precum și a curtelor de școli sau a curtelor de grădinițe vă recomandăm dale de cauciuc de minim 30 mm .

Una dintre caracteristicile avantajoase ale pardoselilor de cauciuc este că, nu rămâne apă pe teren nici în condiții de ploaie, datorită permeabilității sale. Astfel asigură o suprafață antiderapantă și în condiții de umezeală.

Săli de sport gimnastică și fitness

Dalele de cauciuc pot fi utilizate pentru orice activități sportive de la săli de sport generale la săli de fitness, gimnastică sau body-bouilding. Asigură o protecție excelentă a pardoselilor supuse circulației intensive. Fiind o pardoseală rezistentă care oferă grad mărit de elasticitate, izolare termică și fonică.

Dala de cauciuc este recunoscut pentru calitățile lui în special în cea ce privește rezistența la impact în cazul echipamentelor grele sau voluminoase.

Terase, balcoane, curți

Prea puțini dintre noi cunoaștem dezavantajele și chiar pericolele unor tipuri de pavaje. Dar sursa multor probleme cu care ne vom confrunta pot fi rezolvate doar dacă ne informăm. Pavarea teraselor, balcoanelor cu piatră, cărămidă, gresie, faianță sau piatră cubică/natural generează probleme de confort termic. În țara noastră foarte multe persoane suferă de probleme reumatice sau gripale/răceli tocmai pentru aspectul rece a pavajelor folosite.

Pentru a evita aceste probleme Cauciuc Recycling oferă soluția perfectă pentru balconul tău. Dalele de cauciuc prezintă o serie de avantaje care nu pot fi găsite și la alte tipuri de pavaje. Imaginați-vă: Dalele de cauciuc se poate instala cu foarte mare ușurință, chiar fără a angaja un specialist. Vă puteți relaxa și puteți lăsa copii să se joace pentru că sunt flexibile și foarte solide astfel încât permit copiilor să se joace în siguranță.

Zona bazinelor de înot

Piscinele și bazinele de înot sunt unele dintre cele mai căutate zone de relaxare în tot timpul anului. Dale de cauciuc este un produs special utilizat pentru acoperirea căilor de acces din jurul piscinelor și a bazinelor de înot. Pardoseala de cauciuc, datorită suprafeței sale poroase, nu este numai antiderapant ci și permeabil. De aceea vă recomandăm pentru amenajarea suprafețelor antiderapante în jurul piscinelor. Pe lângă asigurarea gradului redus de accidente, asigură permanent o suprafață uscată datorită permeabilității.

Pardoseala de cauciuc poate fi utilizat în mod special pentru acoperirea terenurilor sub piscinele gonflabile, pentru că împiedică deteriorarea piscinei și asigură o senzație de confort.

Grădini, parcuri, alei

„Calitatea vieții„ este un slogan des întâlnită în ziele noastre și este strâns legată de atmosfera pe care ne-o creăm în parcurile/grădinile noastre. Tot de aceea, în țările europene și nu numai, caracterul ecologic și calitativ al materialelor de construcții sunt tendințe reale în arhitectura modernă.

Pavajul ecologic reprezintă însuși esența modernismului datorită caracteristiciile sale unice. Dala de cauciuc aduce un plus confort, o imagine deosebită dar și avantaje practice. De aceea se armonizează foarte bine cu mediul înconjurător și oferă în acelați timp relaxare, mers confortabil și plăcut.

Grajduri pentru cai

Medici veterinari, centre de informare agricole și instituții de cercetare recomandă folosirea dalelor de cauciuc pentru pavajul grajdurilor deoarece protejează articulațiile animalelor. Este important în mod special atunci când animalul se așează sau se ridică de pe podeaua grajdului.

Pardoseala de cauciuc este rezistent la efectele dăunătoare ale amoniacului și altor acizi de aceea, poate fi utilizat pe termen lung. Grosimea minimă recomandată a dalelor este de 50 mm.