Rólunk

Cégbemutató

A Cauciuc Recycling Kft 2011-ben alakult, fő tevékenységi köre széles körben használatos esésvédő (ütéscsillapító) gumilapok gyártása és forgalmazása, amely egyaránt ideális kül- és beltéri használatra. A leggyakrabban használt szerepe a zöld övezetek kialakításánál van mint: kertek, teraszok, játszóterek, sportpályák burkolásánál.

Célunk, hogy a környezetünket szennyező használt gumiabroncsok minél nagyobb mértékben újrahasznosításra kerüljenek. Megalakulásunk óta cégünk folyamatosan fejlődik, termékskálája egyre bővül, a modern berendezésnek valamint minőségi alapanyagok használatának köszönhetően, figyelembe véve az európai szabványokat ezen a szakterületen.

Garancia

Termékeinkre, rendeltetésszerű felhasználása esetén 5 év garanciát vállalunk.

Minősítés

Termékeink, speciális laboratoriumban teszteltek és megfelelési bizonylattal rendelkeznek, amely megfelel az Európai Uniós szabványoknak.

Hogy miért mi?

Az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre a cégek többsége a jól bevált recept alapján a következőket szokta válaszolni:

Legjobb ár, kiváló minőség csak most csak Önnek stb.

Mit jelent az Ügyfél részére a legjobb ár? Ha egy kicsit elgondolkodunk ezen a kérdésen rá kell jönnünk, hogy az „olcsó húsnak híg a leve mondás” a mi területünkön is megállja a helyét. Számunkra nem csupán az fontos, hogy az Ügyfél részére eladjunk, mi elégedett ügyfeleket szeretnénk.

Ennek tükrében a fenti mondat a mi olvasatunkban a következőket jelenti:

Legjobb ár: Garantált minőség, a piaci árszintnél kedvezőbb áron. A legjobb ár nem feltétlenül a legolcsóbbat jelenti.

Kiváló minőség: Az általunk gyártott gumilapok kiválasztásánál nem csak az ár kérdése dominált, első a minőség. Így nálunk a minőség szó nem reklámszlogen, ez az üzleti filozófiánk alapja, hisz ily módon garanciális kérdésekkel sem kell foglakoznunk.