Societatea Cauciuc Recycling SRL

Despre noi

Societatea Cauciuc Recycling SRL s-a înființat în anul 2011, are ca obiect principal de activitate producția de pavaj ecologic, dale de cauciuc, borduri și forme speciale, oferind astfel soluții de amenajări interioare și exterioare. Sistemul de pavaj ecologic este unul dintre cele mai folosite în domeniul amenajării spațiilor verzi, atât grădini, cât și terase, locuri de joacă pentru copii sau terenuri de sport etc.

Ideea esențială pentru noi, Cauciuc Recycling Srl, este ca anveloapele de cauciuc să fie reciclată într-o măsură cât mai mare și să construim un mediu cât mai sigur. De la înființare până în prezent societatea a dezvoltat și diversificat în mod continuu gama de produse. De aceea, am investit mult în cele mai performante echipamente, cele mai bune materii prime și componente pentru producerea dalelor de cauciuc, respectând Normele Europene din acest domeniu.

Prin oferirea unor produse de cea mai înaltă calitate dorim să ne extindem pe piața românescă și să contribuim la dezvoltarea activităților economice din România.

Garanție

Termenul de garanție pentru produsele noastre este de 5 ani, în cazul folosirii produselor pentru destinația pentru care au fost concepute.

Certificate

Toate produsele noastre dețin certificate de conformitate cu normele UE și sunt testate în laboratoare de specialitate.

De ce noi?

La astfel de întrebări majoritatea firmelor răspunde astfel:Cel mai bun preț, calitate excepțională, numai pentru Dumeavoastră, numai acum..

Ce înseamnă cel mai bun preț pentru client? Proverbul englezesc “Nu sunt îndeajuns de bogat ca să cumpăr lucruri ieftine.” este valabil și în țara noastră. Pentru noi nu numai vânzarea contează, noi vrem clienți mulțumiți.

În această perspectivă, propoziția de mai sus înseamnă următorul în interpretarea noastră:

Cel mai bun preț: Calitate garantată, la un preț avantajos, mai mic decât prețul pieței. Cel mai bun preț nu înseamnă în mod necesar cel mai ieftin.

Calitate excepțională: La alegerea produselor (pavaj ecologic, dale de cauciuc, borduri) produse de noi prețul are un rol secundar, primul lucru care contează este calitatea. Astfel, cuvântul calitate la firma noastră nu este un slogan publicitar, ci constituie baza filozofiei noastre de afaceri, deoarece astfel nu trebuie să ne ocupăm cu probleme garanțiale.